MANASE | ماناسه
صفرتاصد
מנשה
شعب سراسر کشور
شعب بین الملل
قیمت روز قهوه
امور شعب
تماس با ما
قصهء ما
Stay up to date
Notify
دورههای آموزشی
دوره جامع باریستا و دمآوری
بررسی تاریخ قهوه
آشنایی با گونهها و نژادهای قهوه
آشنایی با فرآیند برداشت قهوه در مزرعه
آشنایی با پروسسهای قهوه
آشنایی با رشتهها و شاخههای مختلف صنعت قهوه
آشنایی با برشتهکاری قهوه
مشاهده عملی برشتهکاری قهوه
آشنایی با ارزیابی حسی قهوه (کاپینگ)
تمرین کامل کاپینگ
بررسی مفاهیم و شناخت جایگاه باریستا
شناخت اسپرسو
معرفی دستگاههای اسپرسو ماشین و بررسی روش کار
آشنایی با انواع دستگاههای آسیای قهوه
ارگونومی و پیشگیری از تنش فیزیکی در پشت پیشخوان کافیشاپ
پرتافیلتر و ساختار بستر قهوه
تمپر و تمپینگ (کوبه و کوبیدن)
لولینگ و دوزینگ (پیمانه کردن و بسترسازی برای قرص قهوه)
تکنیکهای اسپرسو
گرفتن یک شات اسپرسو قابل قبول
عصارهگیری با کنترل تمام متغیرها
عیبیابی فرآیند عصارهگیری
اشتباهات رایج، بیشعصارهگیری و عصارهگیری ناقص
کار با رفرکتومتر و نمودار قهوه
محاسبه درصد عصارهگیری و کنترل کیفی عصاره
شناخت شیر
مفاهیم بخاردهی به شیر و گرفتن فوم
تکنیکهای ترکیب شیر با قهوه
آموزش تکنیکهای هنر شیر و قهوه (لاته آرت مقدماتی)
نظافت و نگهداری دستگاهها
مبانی پذیرایی
سرفصلهای بخش دمآوری قهوه
آشنایی با تاریخچه دمآوری قهوه
آشنایی با ابزارهای موجود
آشنایی با آسیای قهوه و سایزبندیهای سابه قهوه
آشنایی با عطرها و طعمهای اصلی در چرخه عطر و طعم قهوه
آشنایی با قهوه تخصصی
تمرین روشهای مختلف و تکنیکهای دمآوری قهوه
روششناسی تفکیک کیفیات گوناگون در قهوه
شناخت آب و تاثیراتش بر عصارهگیری
شناخت تاثیرات دما بر عصارهگیری
آشنایی و تمرین با ابزارهای سنجش غلظت عصاره
بررسی نمودار میزان عصارهگیری و اجرای آن
بررسی نوع آسیای قهوه و هندسه سابه ایجاد شده
بررسی روشهای دمآوری با آب سرد
بررسی فیلترهای مختلف و تاثیرات آنها در فرآیند عصارهگیری
شناخت نسبتهای مختلف برای دمآوری قهوه
آشنایی با اپلیکیشنهای تخصصی دمآوری قهوه
آشنایی بیشتر با چرخه عطر و طعم قهوه
بررسی تاثیرات زمان بر عصارهگیری
دوره جامع برشتهکاری قهوه
بررسی پروسسهای قهوه در مزرعه
آشنایی با نژادها و زیرگونههای قهوه
آشنایی با معایب قهوه
آشنایی با فرمنویسی ارزیابی حسی
آشنایی با عطرهای چرخه طعمی و تمرین با کیتهای تخصصی
مشاهده و مشارکت عملی برشتهکاری با انواع مختلف دستگاههای برشتهکاری
آشنایی با ابزار آزمایشگاهی و اندازهگیری ویژگیهای دانه سبز
بررسی مفاهیم و شناخت تاثیرات برشتهکاری بر طبع قهوه
بررسی و شناخت عصارهگیری صحیح برای بررسی دقیق عملکرد رُست قهوه
معرفی دستگاههای رُست قهوه و بررسی روش کار با آنها
آشنایی با انواع دستگاههای آسیای قهوه
ارگونومی و چیدمان ادوات و ایمنی در عملکرد رُست مستر حین کار
بررسی مبحث گاززدایی قهوه و بستهبندی آن
آشنایی و تمرین پروفایلنویسی دستی
آشنایی با نرمافزار رُست
آشنایی با روشهای مهار و کنترل پروفایل رُست
بررسی اشتباهات رایج در رُست
تمرین عملی رُست قهوه تکخاستگاه
عیبیابی ظاهری و طعمی در رُست انجام شده
تمرین ترکیب قهوه و ارزیابی آن
روش انتخاب بهترین پروفایل رُست برای قهوه مدنظر
آشنایی کامل با عملکردهای نرمافزار رُست
تمرین عملی رُست قهوه ترکیبی (Blending)
آشنایی با روشها و علتهای ترکیب قهوه (Blending)
تماس با ما
برای دسترسی به مدرس بین المللی، مهندس سینا اله قلی با ایشان تماس بگیرید.
بازگشت